homepage header
Update Coronavirus

Update Coronavirus

Home/Mededelingen/Update Coronavirus

Update Coronavirus

Update Coronavirus

Beste cliënt van Fysiotherapie Nieuw Plettenburgh,

Vanaf heden is besloten om een behandelstop te hanteren met betrekking tot alle fysieke behandelingen in de praktijk. Wij hebben besloten dit te doen om het besmettingsgevaar van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken en voor de veiligheid van u en van de fysiotherapeut.

Via deze plek willen wij ons beleid kenbaar maken en vragen uw begrip voor de ontstane situatie.

Wat betekent dit voor u

In principe gaat er geen fysieke behandeling meer door in de praktijk of bij u thuis. Is de noodzaak hoog omdat u bijvoorbeeld aan het revalideren bent van een operatie of om een andere reden, dan kunt u contact opnemen voor een video of bel afspraak met een fysiotherapeut.

Video of bel afspraak is mogelijk

Zit u toch met vragen of wilt u overleggen met uw fysiotherapeut over uw klacht, dan is het mogelijk om zowel een online video consult af te nemen als een telefonische (bel) afspraak. Neem in dit geval contact op met de praktijk en dan kan er een telefonisch- of video consult met uw fysiotherapeut worden ingepland. Bij beide afspraken wordt een normale behandeling gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar en hier gelden dan ook dezelfde tarieven voor als bij een normale behandeling.

Als u nog niet onder behandeling bent

Bent u nog niet onder behandeling bij een fysiotherapeut, maar wilt u toch geholpen worden aan uw klacht? Dat kan via een online video consult. De fysiotherapeut probeert dan een diagnose te stellen. Indien nodig, stelt de fysiotherapeut een passend behandelplan op. Er kunnen ook oefeningen meegegeven worden. Maak een afspraak via ons telefoonnummer.

Tot wanneer duurt deze maatregel?

In principe duurt deze maatregel tot maandag 6 april. Het is echter nog onduidelijk hoe de ontwikkelingen er de komende tijd uit gaan zien. Wij zullen u via deze weg op de hoogte houden.

Wij blijven gewoon telefonisch en via de e-mail bereikbaar. Als u vragen heeft, bel ons dan of stuur een mail naar info@allroundweb.dev/fysio-nwplb. Wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord te geven.

Wij hopen met z’n allen dat we u op deze manier zo goed mogelijk op de hoogte hebben gebracht en staan voor u klaar als u vragen heeft.
Zodra er meer nieuws is zullen we dat via deze weg kenbaar maken.

Namens team Fysiotherapie Nieuw Plettenburgh,

Alle goeds en wijsheid in deze uitzonderlijke tijd.

By |2020-03-23T14:59:41+00:00March 23, 2020|Mededelingen|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment