homepage header
Personal training

Personal training

Home/Personal training
Personal training2022-02-10T17:12:05+01:00

Personal training

Personal training is gericht op individuele of duo trainingen. De begeleiding vindt plaats onder begeleiding van onze eigen personal trainer in de praktijk. Bij personal training wordt er gekeken naar je belastbaarheid en je specifieke doel van trainen. Deze factoren zijn belangrijk voor de training die zal volgen, gericht op de wensen die je hebt.

Voor wie is Personal training?

Personal training is bedoeld voor jou als jij een gericht doel hebt en daar samen met een personal trainer aan wilt werken. Wanneer je graag 1 op 1 begeleid wilt worden, zonder in groepsverband te trainen. Hier is ruimte voor in de oefenzaal van onze praktijk.

Van wie krijgt je training?

Mijn naam is Martijn den Hartogh personal trainer / beweegcoach bij Fysiotherapie Nieuw Plettenburgh en Binnenstad. De afgelopen 10 jaar heb ik mij bezig gehouden met personal training, duo/small group training of functional fitness trainingen. De nadruk ligt hier op de uitvoering en intensiteit van de beweging en uiteindelijk het vergroten van de mobiliteit.

Ik houd er van om mensen te enthousiasmeren op het gebied van sporten, bewegen en voeding. Wil jij hier samen met mij mee aan de slag? Dan nodig ik je van harte uit om mee te doen in onze oefenzaal binnen de praktijk!

Personal training is geschikt voor je als:

· Je een persoonlijk doel hebt en daar gericht met een personal trainer mee aan de slag wilt;
· Alleen trainen verkiest boven trainen in groepsverband;
· Jouw leefwijze wilt aanpassen, verbeteren, veranderen;
· Verbeteren of vergroten van de conditie, mobiliteit, spierkracht of stabiliteit van de spieren.
· meer wilt bewegen, of hulp wilt krijgen bij trainen of voeding.

Wat kost Personal Training?

30 minuten €25.00
45 minuten €35.00
60 minuten €42.50

Wanneer?

Personal training is iedere doordeweekse dag op diverse tijden, ook in de avond. Voor specifieke tijden kun je terecht bij onze balie.

Maak een afspraak of neem contact op met ons