homepage header
Ons verhaal

Ons verhaal

Home/Ons verhaal
Ons verhaal2022-05-09T13:56:46+01:00

Fysiotherapie Nieuw Plettenburgh is de nieuwe naam van Fysiotherapie Haalboom & van der Kleij.

Praktijkeigenaren Randy Haalboom en Yvonne van der Kleij werken al meer dan 18 jaar samen, eerst bij Fysiotherapie de Oude Apotheek aan de Julianaweg 352 en later als Fysiotherapie Haalboom & van der Kleij aan de Oud Wulvenlaan 6. Het team is in die jaren uitgebreid tot een fantastisch en kundig team waar de belangrijkste specialisaties aanwezig zijn.

De weg naar het gezondheidscentrum was lang en pittig met vele hobbels en zelfs flinke bergen die we moesten overwinnen, maar nu zijn we op de plek waar we de komende jaren met veel plezier kunnen werken.

Wat we belangrijk vinden is dat mensen zich gezien en gehoord voelen in onze praktijk. Daarom nemen we altijd ruim te de tijd voor een intake en eerste behandeling. We proberen altijd samen met de patiënt het behandelplan op te stellen, daarmee zijn patiënt en behandelaar samen verantwoordelijk voor het resultaat.

De zorg en de fysiotherapie zijn volop in beweging, bewegen staat in onze praktijk ook centraal. Letterlijk zelfs want onze prachtige oefenzaal is het hart van onze praktijk. Hier sporten niet alleen mensen die bij ons onder behandeling zijn, maar ook mensen die een Fysio Fitness abonnement hebben.

Mocht u nieuwsgierig zijn naar onze prachtige locatie of wilt u weten of we u kunnen helpen? Kom dan gerust een keertje bij ons langs.

Maak een afspraak of neem contact op met ons