homepage header
Nieuwe medewerker Martijn

Nieuwe medewerker Martijn

Home/display-homepage, Mededelingen/Nieuwe medewerker Martijn

Nieuwe medewerker Martijn

Per september werkt Martijn bij ons in de praktijk!

Hoi,

Mijn naam is Martijn den Hartogh personal trainer / beweegcoach bij Fysiotherapie Nieuw Plettenburgh,
De afgelopen 10 jaar heb ik mij bezig gehouden met personal training, duo/small group training of functional fitness trainingen. De nadruk ligt hier op de uitvoering en intensiteit van de beweging en uiteindelijk het vergroten van de mobiliteit.

Ik houd ervan om mensen te enthousiasmeren op het gebied van sporten, bewegen en voeding. Wil jij hier samen met mij mee aan de slag? Dan nodig ik je van harte uit om mee te doen in onze oefenzaal binnen de praktijk!

By |2021-09-27T13:25:08+01:00September 15, 2021|display-homepage, Mededelingen|0 Comments

About the Author: