homepage header
Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Home/Mededelingen/Sportfysiotherapie
Sportfysiotherapie2021-01-14T07:15:20+01:00

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie is erop gericht om uw (sport gerelateerde) klachten te behandelen, zodat u uw sport weer tot op hoog niveau kan beoefenen of weer recreatief pijnvrij kan genieten en bewegen. Samen met u stellen we een behandelplan op dat past bij uw persoonlijke doelen.
Vaak kunt u gewoon blijven bewegen en de lichaamsdelen trainen of versterken die niet geblesseerd zijn. Dit kan ook onder begeleiding van een (sport)fysiotherapeut in een eigen oefenzaal. Mocht het nodig zijn, voorzien we u van medical taping of Dry Needling.

Knieblessures
Knieblessures zijn de meest voorkomende sportblessures. Heeft u pijn aan uw knie of kunt u uw knie niet meer (zonder pijn of stijfheid) strekken? Dan kan de sportfysiotherapeut u helpen.

Met fysiotherapie zorg u ervoor dat u in eerste instantie de dagelijkse bewegingen weer pijnloos kunt uitvoeren. Met fysiotherapie heeft u specialistische en doelgerichte ondersteuning om weer op uw oude niveau te kunnen functioneren of sporten. De behandelingen zijn gericht op het verbeteren van de spierkracht, bewegingsvrijheid en stabiliteit van het kniegewricht.

Maak een afspraak of neem contact op met ons