homepage header
Fysio-Fitness

Fysio-Fitness

Home/Mededelingen/Fysio-Fitness
Fysio-Fitness2022-08-01T14:03:02+01:00

Fysio-Fitness

Fysio-fitness is een fitnesstraining onder begeleiding van een fysiotherapeut in een groep. Iedereen krijgt na een uitgebreide intake een persoonlijk trainingsprogramma dat aangepast is op u en uw wensen. U traint in een kleine groep waardoor er veel aandacht is voor individuele begeleiding.

Voor wie is Fysio-Fitness?
Fysio-Fitness is geschikt voor mensen die na een fysiotherapeutische behandeling hun belastbaarheid willen verbeteren omdat ze nog niet fit of sterk genoeg zijn. Na een behandeling bent u vaak nog niet op uw gewenste fitheidsniveau. Fysio-Fitness biedt u een goede manier om uw conditie verder op te bouwen of te behouden. Op deze manier is de kans kleiner dat de klachten in de toekomst weer terugkomen.

Hoe ziet een training eruit ?
U traint in een groep onder begeleiding van een fysiotherapeut in een nieuwe oefenzaal waar voor iedere klacht of trainingsdoel een op maat gemaakt programma voor u wordt samengesteld door één van onze therapeuten. De fysiotherapeut is aanwezig om u te helpen bij het correct uitvoeren van oefeningen, voor vragen en voor een geleidelijke opbouw van uw trainingsprogramma. Wilt u echt weten wat we doen tijdens de Fysio-Fitness? Kom vooral eens langs!

Fysio-Fitness is geschikt voor mensen die:

  • willen voorkomen dat ze met klachten bij de fysiotherapeut terecht komen;
  • nooit gesport hebben en niet goed weten wat ze moeten doen;
  • vinden dat de sportschool niet goed bij hen past, maar toch aan hun conditie willen werken;
  • niet van teamsport houden, maar het wel leuk vinden om in groepsverband iets aan hun gezondheid te doen;

65+ groepen
Naast de reguliere Fysio-Fitness groepen, hebben we groepen voor 65-plussers. Hierin zal de intensiteit van de trainingen wat lager liggen. Verder zien de trainingen er hetzelfde uit en traint iedereen met een persoonlijk programma, onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Wat kost Fysio-Fitness?
De kosten voor Fysio-Fitness vindt u onder het kopje Praktijkinfo en Tarieven.

U-pas
Als u een u-pas heeft, kunt u deze inzetten voor Fysio-fitness. U kunt aan de balie informeren naar de voorwaarden.

Wanneer

Fysio-fitness is iedere doordeweekse dag op diverse tijden, ook in de avond. Voor specifieke tijden kunt u terecht bij onze balie.

Maak een afspraak of neem contact op met ons