homepage header
Maatregelen betreft Corona19 virus

Maatregelen betreft Corona19 virus

Home/Mededelingen/Maatregelen betreft Corona19 virus

Maatregelen betreft Corona19 virus

Maatregelen betreft Corona19 virus

Beste cliënt van Fysiotherapie Nieuw Plettenburgh,

Het kan u niet ontgaan zijn dat er een bijzondere tijd is aangebroken, waarin er veel onzekerheid is ontstaan en we goed voor elkaar moeten zorgen.

Wij als zorgverleners staan iedere dag klaar voor u, om u de beste zorg te verlenen en u te ondersteunen bij uw klachten.

Maar op dit moment, door de uitbraak van het Corona virus, kunnen we in sommige gevallen deze zorg niet goed verlenen of zelfs helemaal niet.

We willen u op deze plek ons beleid kenbaar maken en u vragen om begrip voor de ontstaande situatie. Lees daarom dit bericht goed en kijk wat voor u van toepassing is.

Onze praktijk blijft open tot er vanuit de instanties nieuwe richtlijnen volgen. Tot dat moment volgen wij de richtlijnen vanuit onze beroepsgroep.

Wij proberen de zorg (tot er vanuit de instanties anders wordt opgedragen) zoveel mogelijk te blijven verlenen in een veilige en hygiënische situatie. Als dit niet mogelijk is, kijken we samen met u naar andere mogelijkheden.

U kunt naar onze praktijk komen als u gezond bent en NIET 1 de volgende symptomen hebt:

  • Verkouden
  • Regelmatig (dus meerdere keren per uur) hoesten en/of niezen
  • Verhoging of koorts
  • Irritatie van de luchtwegen

Verder is het belangrijk dat u niet in aanraking bent geweest in de afgelopen dagen met mensen die het Corona virus dragen.

Uw therapeut zal zich aan dezelfde voorwaarden houden, daar kunt u op rekenen.

Voor aanvang van de behandeling vragen we u en de therapeut de handen te wassen en daar waar mogelijk, niet te dicht bij elkaar in de buurt te komen als dat niet strikt noodzakelijk is voor de behandeling. We schudden uiteraard geen handen en de deurklinken en toetsenborden worden extra schoongemaakt.

Na afloop van de behandeling vragen we u en de therapeut nogmaals de handen te wassen.

Voelt u zich hier niet prettig bij en wilt u liever via een online consult dan kan dat in sommige gevallen ook. Wilt u hiervoor contact opnemen met de praktijk, dan kijken we samen met u wat er mogelijk is.

Wanneer u ouder bent dan 70 jaar vragen we u om NIET naar de praktijk te komen en zullen we samen met u kijken of het verantwoord is om de behandeling bij u thuis te geven. Uw therapeut zal contact met u opnemen deze week. Ook aan huis behandelen, zullen we alleen doen als het noodzakelijk is en op uw verzoek. De therapeut zal dan bekijken of het voor u en voor zichzelf veilig en verantwoord is om naar u toe te komen.

Onze medische groepstrainingen en Fysio-Fitness groepen, zullen tot 6 april NIET doorgaan. We zullen deze mensen hierover berichten. Na 6 april zullen we opnieuw bekijken wat de adviezen vanuit de instanties zijn.

We zullen kijken of we via andere wegen u toch kunnen helpen met uw wekelijkse trainingen, bijvoorbeeld door buiten een les te geven of een online of skype training.

Uiteraard hebben we er begrip voor als u uw behandelingen de komende tijd niet wilt voortzetten, maar als u dat wel wilt, dan kijken we samen of dit verantwoord is en op welke manier we daar zorg voor kunnen dragen.

Als u vragen heeft bel ons dan of stuur een mail naar info@allroundweb.dev/fysio-nwplb en dan proberen we u zo snel mogelijk antwoord te geven.

We hopen met z’n allen dat we op deze manier u zo goed mogelijk op de hoogte hebben gebracht en staan voor u klaar als u vragen heeft.

Zodra er meer nieuws is, zullen we dat via deze weg kenbaar maken.

 

Namens team Fysiotherapie Nieuw Plettenburgh,

Alle goeds en wijsheid in deze uitzonderlijke tijd.

By |2020-03-15T21:17:23+00:00March 15, 2020|Mededelingen|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment